CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA;GENERALITAT VALENCIANA;
CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA
GENERALITAT VALENCIANA;CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA;
CONSELL JURÍDIC CONSULTIU
DE LA
COMUNITAT VALENCIANA

TRANSPARÈNCIA

En el portal de transparència es publiquen dades per a garantir la transparència i el dret d'accés de la ciutadania a la informació del Consell Jurídic Consultiu

TRANSPARÈNCIA

UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE VALÈNCIA

Conveni de cooperació educativa per a la realització de pràctiques externes curriculars i extracurriculars entre la Universitat Internacional de València i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana.

Vore conveni
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Conveni marc de cooperació entre la Universitat de València, el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana i la Fundació Universidad-Empresa de València per a la realització de pràctiques formatives per part dels estudiants universitaris (19 de novembre de 1997).

Vore conveni
UNIVERSITAT D'ALACANT

Conveni de cooperació entre la Universitat d'Alacant i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, per a la realització de pràctiques formatives dels estudiants de la Universitat d'Alacant (28 de juliol de 2008).

Vore conveni
UNIVERSITAT JAUME I DE CASTELLÓ

Conveni singular de cooperació educativa entre la Universitat Jaume I de Castelló i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, en matèria d'estades en pràctiques (3 de setembre de 2008).

Vore conveni
UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ D'ELX

Conveni de col·laboració entre la Universitat Miguel Hernández d'Elx i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana per a establir la participació d'ambdós en matèria d'educació-ocupació a través de programes de cooperació educativa (25 de febrer de 2009).

Vore conveni
COL·LEGI D'ADVOCATS DE VALÈNCIA

Conveni de col·laboració entre el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València per a mantindre i formalitzar una col·laboració recíproca per a la realització d'activitats conjuntes d'interés general en l'ordre cultural, jurídic i científic (3 de febrer de 2010).

Vore conveni
UNIVERSITAT EUROPEA DE MADRID

Conveni de col·laboració entre el Centre d'Educació Superior València i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana per a la realització de pràctiques curriculars de les titulacions de grau (3 de febrer de 2012).

Vore conveni
UNIVERSITAT CATÒLICA DE VALÈNCIA SANT VICENT MÀRTIR

Conveni de cooperació educativa regulador de les pràctiques acadèmiques externes d'alumnes universitaris entre la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana (11 de juliol de 2012).

Vore conveni
UNIVERSITAT CEU CARDENAL HERRERA

Conveni marc de cooperació educativa entre la Universitat CEU Cardenal Herrera i el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana per a la realització de pràctiques formatives per part dels estudiants universitaris (17 de desembre de 2014).

Vore conveni
CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Plaça de Sant Nicolau, 2 - 46001 València      consultiu_net@gva.es      963131200      963869679      @CJCCV

Palau de Santa BàrbaraPalaus Transparents

Mapa Web    Política de privacitat    Accessibilitat    Notes tècniques