CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA;GENERALITAT VALENCIANA;
CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA
GENERALITAT VALENCIANA;CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA;
CONSELL JURÍDIC CONSULTIU
DE LA
COMUNITAT VALENCIANA

ACCESSIBILITAT

Tota la informació a la disposició de la ciutadania

ACCESSIBILITAT

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la informació d'aquest portal a disposició de la major part de la ciutadania, per a evitar l'exclusió i promoure l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per les seues pàgines sense trobar dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-la d'acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (vegeu - Grandària de text) que li permetrà engrandir i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentre polsa la tecla Control.

Aquesta pàgina web ha sigut desenvolupada de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant de forma contínua l'accessibilitat d'aquest portal. Per això esperem la seua comprensió i la seua col·laboració i els invitem a ajudar-nos a millorar aquest lloc web per mitjà de l'enviament dels seus comentaris i suggeriments en la secció de Contacte.

Gràcies per visitar-nos.

L'última revisió realitzada ha sigut el: 29/06/2021.

CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Plaça de Sant Nicolau, 2 - 46001 València      consultiu_net@gva.es      963131200      963869679      @CJCCV

Palau de Santa BàrbaraPalaus Transparents

Mapa Web    Política de privacitat    Accessibilitat    Notes tècniques